Atea Logistics är den ledande distributören och tjänsteleverantören i Norden inom it-infrastruktur. Vi är en intern leverantör till Ateakoncernen. Genom direktinköp erbjuder vi tusentals slutkunder ett brett sortiment av produkter från ledande tillverkare. Vi lagerhåller, har en hög tillgänglighet och leveranskapacitet samt att vi erbjuder konfigurations-, logistik- och recycling/reuse-tjänster inom hela it-infrastrukturområdet. Atea Logistics omsätter drygt 4 miljarder SEK årligen och har cirka 200 medarbetare. Vi finns i Växjö där verksamheten också startade och har utvecklats sedan 1981.
För mer information se www.atea.com och www.atealogistics.com.

Video saknas - Hämta bild för företaget och visa här

Nyexaminerad och redo för nästa utmaning? Sök Atea Accelerate

Vi tror att studenter i början av sina karriärer besitter en hög motivation och ambition, likväl som nytänkande och en vilja att lära sig ny saker. Det vill vi ta till vara på genom att ge förutsättningar och verktyg till en fortsatt utveckling. För att möjliggöra det har vi startat upp ett utvecklingsprogram för nyexaminerade som vill bli en framgångsrik konsult eller säljare inom it-infrastruktur.

Ansvarig för vårt utvecklingsprogram/utbildningssamordnare

Just nu söker vi en engagerad medarbetare som brinner för att driva och utveckla projekt. Rollen utgörs i huvudsak av tre områden varav den största delen är att starta upp och driva Accelerate. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för programmet och arbeta med allt från marknadsföring och rekrytering till genomförande och utvärdering.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.