Avalon Innovation erbjuder lösningar och branschoberoende spetskompetens inom affärs-, system- och produktinnovation. Vi är ett snabbväxande företag som idag har närmare 300 medarbetare på 15 kontor i Sverige, Norge och Danmark.

Produktutvecklare

Just nu håller vi på att utöka vårt team av produktutvecklare i Växjö och vi letar efter vår nästa MacGyver som kan bidra med kluriga problemlösningar åt våra kunder. Uppdragen spänner ofta från tidig konceptfas till färdig produkt, ibland från vårt eget kontor och ibland på plats i kundens lokaler. Uppdragen finns inom olika branscher och områden, såväl stora industrier som små lokala företag.

Rekryterare

Vi behöver glimrande förstärkning i vårt redan skimrande rekryteringsteam. I rollen som rekryterare hos oss ansvarar du för hela rekryteringsprocessen inom kompetensområdena system- och produktutveckling. Du kommer att identifiera och kontakta potentiella kandidater, skapa och hantera annonser, göra urval samt genomföra kvalificerade intervjuer och referenssamtal. Tillsammans med Affärsutvecklare och teamleads fokuserar du på rekryteringar på din hemort, men stöttar även chefer vid kontor på våra andra orter i Sverige.

Teamleader och konsult

I rollen som Teamleader och konsult på Avalon Innovation i Växjö/Ljungby får du möjlighet att skapa mervärde både för våra anställda och för våra kunder. Rollen som Teamleader innebär att du är personalansvarig för ett team, där ditt fokus främst kommer att ligga på trivsel, laganda, stöd, kompetensutveckling och resultat.

Bli en av oss!

Vi brukar beskriva innovation som en blandning av kreativitet, nyfikenhet, ifrågasättande och struktur. Att vara en del av Avalon är att skapa innovation. I våra kunders dagliga utmaningar och i deras framtida strategier. Som en del i vårt team ska du kunna känna dig riktigt stolt över det du gör. Du kommer att utmanas, testas och drivas framåt i ditt sätt att tänka. Allt för att i slutändan kunna säga att du gjort skillnad. Vi tror nämligen att riktiga innovatörer verkligen gör skillnad. För företaget, för miljön och för varandra. Varje dag.