Combitech är ett av Sveriges ledande företag inom teknik, utvecklings- och verksamhetskonsulting. Genom att kombinera teknik med ett miljö- och säkerhetstänkande erbjuder vi våra kunder unika och effektiva lösningar. Våra kunder är företag med behov av genomtänkta säkerhetslösningar, myndigheter (med ansvar för skydd av samhällets flöden), och aktörer inom flyg, försvar, telekom och hela industrisegmentet. Närheten till våra kunder är viktig. Därför finns Combitech på ett 20-tal orter i Sverige men även i Norge. Vi växer kraftigt och är idag närmare 1200 medarbetare.

Frontendutvecklare

Som frontendutvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete. Din roll innebär att du kommer att arbeta med arkitektur, design och systemutveckling tillsammans med någon eller några av våra kunder. Du har även möjlighet att vara delaktig i att bygga och utveckla vår verksamhet och våra erbjudanden.

Team Leader för utvecklingsteam inom Cyber Security

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda och utveckla vårt team för säkerhetslösningar tillsammans med våra arkitekter och experter inom IT-säkerhet som dessutom är några av Sveriges kunnigaste arkitekter inom säkerhet. Du kommer få möjlighet att arbeta i stora och komplexa utvecklingsprojekt.

Systemutvecklare till nytt utvecklingsteam inom Cyber Security

Du kommer att arbeta med systemutveckling, säkerhetsgranskning och tester tillsammans med ditt team med fokus på olika säkerhetslösningar tillsammans med våra teamledare, arkitekter och experter inom IT-säkerhet som dessutom är några av Sveriges kunnigaste arkitekter inom säkerhet. Du kommer få möjlighet att arbeta i stora och komplexa utvecklingsprojekt. I din roll får du stora möjligheter till utveckling inom Cyber Security.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.