Video saknas - Hämta bild för företaget och visa här

dizparc i Växjö söker Javautvecklare

Till rollen som Javautvecklare söker vi dig som har erfarenhet som utvecklare av Java,  JavaScript och relevanta ramverk tex React eller Angular samt webblösningar (HTML, CSS, responsiv webb). Du har en relevant utbildning inom området och har en utmärkt svenska i tal och skrift.

Det är meriterane om du har erfarenhet av agila projekt, kompetens inom continuous integration/delivery liksom testramverk och automatiserade tester, samt om du har varit delaktig i framtagning av lösningsförslag och val av ramverk.

 

 

dizparc i Växjö söker Utvecklare/Arkitekt .NET

För denna tjänst söker vi dig som har en relevant utbildning inom omårdet, erfarenhet av, efarenhet av utvecklingsprojekt i .NET samt talar och skriver svenska obehindrat. För oss är inte det viktiga att du har alla dessa erfarenheter och kan alla dessa tekniker. Det viktiga är att du har en vilja att lära och en god allmän teknisk förståelse.

dizparc i Växjö söker Webbutvecklare

dizparc befinner sig i ett expansivt skede och vi söker en rad nya kompetenser som vill vara med och bidra till våra kunders digitala utveckling. Vi söker dig som har:
– Erfarenhet av webbutveckling t.ex. HTML5, JavaScript/jQuery, CSS/SASS/LESS, PHP, Node, Laravel, MySQL, WordPress.
– Gillar snyggt skriven kod och god praxis inom webbstandarder, responsiv design samt utveckling för mobila enheter.
– Vet hur du ska optimera en lösning för att maximera tillgänglighet och prestanda.
– Är uppdaterad på ny teknik och hungrig på att lära dig nya saker.
– Intresse för bra UX och användarupplevelse.
– Erfarenhet av- eller intresse för WordPress ett stort plus.
– Erfarenhet av React, Angular eller Vue är ett stort plus.
– Erfarenhet av eller är nyfiken på Google Analytics och SEO.

Utvecklare/Arkitekt .NET

Vi söker dig som tillsammans med dedikerade kollegor vill vara med och bygga framtidens lösningar för våra kunder. Du skall vara beredd att bidra i olika omfattning under hela projekt från krav till förvaltning. Vi hoppas att du bidrar både med din tekniska kunskap och med engagemang i att skapa en fantastisk arbetsplats.

Senior Javautvecklare

I rollen kommer du erbjudas möjlighet att utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Vi tror på frihet under ansvar och du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi hoppas att du bidrar både med din tekniska kunskap och med engagemang i att skapa en fantastisk arbetsplats.