Empleo är ett rekryterings- och bemanningsföretag som lever efter devisen mindre snack, mer verkstad. Vi skulle kunna brodera ut texten med en massa fina ord, men det är i grunden det vi står för: att få saker och ting gjorda på bästa möjliga sätt. Så oavsett om du behöver en tillfällig eller permanent lösning kan du räkna med att vi gör allt för att hitta rätt person för jobbet.

I ryggsäcken har vi många års erfarenhet inom såväl bemanningsservice som från alla de branscher vi erbjuder kompetenta konsulter. Dessutom har vi stora kontaktnät över hela Sverige. Det banar väg för snabba lösningar med mycket hög kvalitet. Till detta kan du lägga en hög och välfungerande service, på de tider som du behöver den.

Vår främsta tillgång är våra konsulter. Därför är det självklart att vi tar väl hand om dem. Det gäller i allt från vidareutveckling till kollektivavtal. Nöjda medarbetare ger de bästa resultaten, både för oss och våra kunder.

Video saknas - Hämta bild för företaget och visa här

Senior Developer Play’ n GO Platform Services Växjö

This is an opportunity to both develop and maintain a state of the art Back-office platform, based on the latest technology. The position also involves problem solving, finding ways to further enhance our product and demands excellent technical skills and knowledge. You are involved in the release of software, from development until operational stage, working with both backend and frontend development.