Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Växjö kommun rekryterar en Informationssäkerhetssamordnare!

Vår kommunövergripande säkerhets- och beredskapsgrupp ansvarar för implementering och uppföljning av metoder och processer inom bland annat krisberedskap, hot/våld, säkerhet, trygghetsfrämjande och brottsförebyggande åtgärder. Gruppen arbetar genom och tillsammans med säkerhetssamordnarna på våra förvaltningar och bolag men även kommunens krisstödgrupp, våra sociala grupper, beredskapsgrupper och jourverksamheter, IT-enheten samt Kommunikationsenheten. Till säkerhets- och beredskapsgruppen är vår kommunpolis knuten. Till vår avdelning söker vi nu en informationssäkerhetssamordnare.

Vi söker juniora systemutvecklare till Combitech i Växjö!

Genom att vara Experis Young konsult erbjuds du som nyexaminerat IT student eller du med påbörjad erfarenhet från IT branschen möjligheten att visa din fulla potential på företaget du alltid drömt om. Du får möjlighet att visa vad du går för samtidigt som du får ovärderlig kunskap och arbetslivserfarenhet från branschen.

Abetong rekryterar en Applikationsspecialist inom .Net till Växjö!

Du kommer ingå i gruppen Teknikcentrum som idag består av fyra personer. I den här rollen kommer du få möjlighet att delta i hela utvecklingsprocessen från design till utveckling och test. Du har också möjlighet att bidra till företagets fortsatta satsningar att ligga i framkant inom Microsoft-baserad utveckling. Du kommer in i ett skede när vi på Abetong skall uppgradera vår plattform för vårt interna systemstöd för våra kundprojekt.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.