Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Växjö kommun rekryterar en Tjänsteansvarig till IT-enheten!

Som tjänsteansvarig är du verkligen spindeln i nätet. Du håller kontakten mellan verksamheten, våra leveransorganisationer och olika externa leverantörer. I rollen ingår att kartlägga och utveckla området i samverkan med våra leverantörer och arkitekter – hur ska vårt nät se ut om fem år?

Driftansvarig för Security Operations Center till Combitech Växjö!

Är du en IT-infrastrukturkunnig och driftkunnig person som har börjat se dig om efter din nya utmaning? Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle, och drömmer du om att få verka i ett stabilt och framtidsinriktat företag med tydligt teknik- och medarbetarfokus? Då borde du söka tjänsten som driftansvarig hos oss på Combitech!

Senior Systemutvecklare – Secure Solutions till Combitech i Växjö

Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta kunder inom försvarsindustri, myndigheter och andra intressanta branscher. Vi är en stabil arbetsgivare, med långsiktiga och spännande uppdrag. Som medarbetare hos oss har du goda möjligheter att arbeta både nationellt och internationellt om du så önskar.

Senior Systemutvecklare sökes till Fortnox i Växjö!

Gillar du utmaningar? Går du igång på tanken om att vara med och ta fram en helt ny produkt för Sveriges småföretagare? Då tror vi att det här jobbet är något för dig!

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.