Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Affärsiden är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

Erfaren och proaktiv IT-tekniker

På Fortnox försöker vi leva som vi lär och använder idag de flesta av vår interna system som molnbaserade lösningar. På klientsidan har vi en blandning av operativsystem och använder exempelvis Windows, Mac och Linux.
Du kommer att ingå i ett litet och självständigt IT-team och säkerställa att all teknik från datorer och mobiler till konferensrum och Intranät fungerar för alla våra medarbetare.
Först och främst kommer du att jobba med hårdvara och mjukvara på klientsidan.

Head of IT Operations sökes till Fortnox i Växjö!

I din roll som Head of IT Operations arbetar du både strategiskt och operativt. Det är du som genom ett närvarande och kreativt ledarskap kommer fortsätta utveckla, strukturera, driva processer, verktyg och arbetssätt för driftavdelningen framåt. Som Head of IT Operations kommer du tillhöra teknikorganisationens ledningsgrupp där du förväntas att aktiv delta i Fortnox strategiska arbete mot fortsatta tillväxtmål.

Communication Mastermind

Detta är en ny och spännande roll som kommunikationsansvarig, med stora möjligheter att påverka innehållet och där ditt arbete kommer få stor synlighet i olika intressegrupper. Din huvuduppgift är att ansvara för bolagets finansiella kommunikation/investor relations där du förväntas göra grundlig research, intervjua nyckelpersoner, skriva och förklara finansiella förehavanden och även visualisera och ta fram presentationsmaterial. Bokslutskommunikéer och årsredovisningar kommer vara områden du tillsammans med CFO ansvarar för att återkommande leverera med högsta kvalitet.
I rollen ligger också ett ansvar att skapa och utveckla redaktionellt innehåll om t.ex. företagande och teknikutveckling.

Senior Systemutvecklare Fortnox försäkring

Vår tillväxtfas fortsätter, där förändring och flexibilitet är ledorden. Vi söker nu ytterligare en systemutvecklare till vår nya satsning på försäkringar. Du kommer tillsammans med vår lösningsarkitekt ta fram en helt ny systemlösning för försäkringar.

Junior Systemutvecklare Fortnox Finans

Vår utvecklingsavdelning är ett ambitiöst internationellt team där fokus ligger på resultat och noggrannhet. Vårt mål är att bygga de bästa produkterna i världen och vi välkomnar alltid nya medarbetare som vill dela vår ambition om att vara fantastiska! Vi letar nu efter en begåvad systemutvecklare som kan hjälpa oss att utveckla framtiden för finansiella tjänster online.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.