Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Affärsiden är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

Systemutvecklare

Som systemutvecklare på Fortnox arbetar du med andra utvecklare, produktägare och testare som brinner för att utveckla innovativa lösningar. Du kommer att arbeta i ett mindre team som tar ett stort ansvar för lösningens utformning. Du kommer att utveckla i hela stacken, vi jobbar agilt och vi tror på självorganiserande team.

Vi jobbar med moderna tekniker, allt från React och Backbone i frontend till RxJava i backend. Vår mikrotjänstarkitektur bygger på Docker och Kubernetes.

Du kommer att sitta i nya fräscha lokaler i vårt eget Fortnoxhus.

Operations engineer

För att trivas i rollen tror vi att du gillar att testa nya lösningar för att hela tiden förbättra och optimera. Däremot gillar du inte att göra samma sak flera gånger utan då skriver du hellre ett script för att automatisera. Du håller dig uppdaterad på de senaste tekniktrenderna. Du är social och vill jobba och utvecklas i ett superteam som är lika passionerade och engagerade som du är, där ni verkligen gillar vad ni gör.

Har du dessutom kunskaper inom ett eller flera programmeringsspråk som Java, PHP, Go eller annat är det meriterande.

Erfaren testare

Brinner du för test?
Är du nyfiken, idérik och noggrann?
Då kommer du troligtvis trivas i rollen som testare hos oss. Vi söker dig som gärna dyker ner i våra system och gillar att leta efter brister och känner stolthet i att hitta kluriga buggar. Du föredrar att automatisera framför manuella tester.

Som testare hos oss är du med i hela processen, från att diskutera krav och ta fram lösningsförslag till att deploya nya versioner av våra tjänster i olika miljöer.

Systemutvecklare till vårt bokföringsteam

Vi söker nu en systemutvecklare till en av våra kärnprodukter – Bokföring, som nu ska bli ännu bättre. Som systemutvecklare på Fortnox arbetar du med andra utvecklare, produktägare och testare som brinner för att utveckla innovativa lösningar.  Vi söker dig som är systemutvecklare och gillar att utveckla i webbstacken. Vi tror att du har erfarenhet av utveckling i Java och Javascript eller andra relevanta tekniker.

Du har en väl utvecklad förmåga att kommunicera med människor i olika roller samt viljan att lära dig nya saker och dela med dig av din kunskap. För att lyckas i rollen krävs det att du är nyfiken och har förmågan att ta egna initiativ.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.