HL Design & Media AB är en svensk webbyrå med kontor i Växjö och Stockholm. HL Designs personal består av både projektledare, formgivare och utvecklare vilket ger oss möjlighet att erbjuda både tekniskt avancerade IT-lösningar och kreativ formgivning/användarvänlighet av hög klass. Kommunikation mellan formgivare och utvecklare är helt friktionsfri vilket normal sett inte är fallet om du vänder dig till flera olika leverantörer . Det räcker med andra ord att vända er till en leverantör för att få ut maximalt av er satsning!

Javascript-utvecklare till HL Design

Som javascript-utvecklare arbetar du med utveckling av vårt eget CMS WM3 samt i kundprojekt med tyngdpunkt på e-handelslösningar.  Som javascript-utvecklare jobbar du i nära samarbete med formgivare, frontendutvecklare, backendutvecklare och projektledare för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter och kundlösningar.

Backendutvecklare/Full-stack-utvecklare till HL Design

Som utvecklare arbetar du i huvudsak med vårt eget CMS WM3 där din uppgift  handlar om vidareutveckling och underhåll. Som utvecklare jobbar du i nära samarbete med formgivare, frontendutvecklare och projektledare för att säkerställa en hög kvalitet på våra produkter.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.