HL Design & Media AB är en svensk webbyrå med kontor i Växjö och Stockholm. HL Designs personal består av både projektledare, formgivare och utvecklare vilket ger oss möjlighet att erbjuda både tekniskt avancerade IT-lösningar och kreativ formgivning/användarvänlighet av hög klass. Kommunikation mellan formgivare och utvecklare är helt friktionsfri vilket normal sett inte är fallet om du vänder dig till flera olika leverantörer . Det räcker med andra ord att vända er till en leverantör för att få ut maximalt av er satsning!

Webbutvecklare till HL Design

Till HL Design söker vi nu en Webbutvecklare med goda kunskaper inom JavaScript. Vill du ha ett kreativt arbete där du får vara med och skapa moderna webblösningar? Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö.

Vi erbjuder dig en plats i HL- teamet där engagemang för webblösningar står i fokus. Tillsammans skapar vi sedan år 2004 webblösningar till företag och organisationer inriktat mot hemsidor, e-handel och intranät samt tillhörande tjänster. Vi välkomnar dina tankar och idéer för att alltid ligga i framkant för nyaste teknikerna och smartaste lösningarna.

FRONTEND-UTVECKLARE MED MAGISKA FINGRAR 

Vi erbjuder ett kreativt jobb där du tillsammans med formgivare, andra frontend-utvecklare, backend-utvecklare och projektledare skapar moderna webblösningar av hög kvalitet. Du kommer främst att jobba i kundprojekt med fokus på e-handelslösningar, men rycker givetvis in när det behövs förstärkning i andra projekt. Du jobbar i, och bidrar till utvecklingen av, vårt eget CMS-verktyg WM3.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.