Maxkompetens startade 2003 och har kontor på tio orter i Sverige. Varje dag har vi ca 350 konsulter ute på uppdrag och vi tror att den med bäst kunskap om arbetsmarknaden och omvärlden kommer lyckas bäst när matchningen av kandidater och tjänster hela tiden blir allt viktigare.
Vår kompetens inom bemanning och rekrytering är fördelade inom teknik, IT och industri. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och hyrköp – vilket är en blandning av bemanning och rekrytering.
Maxkompetens har ca 350 konsulter ute på uppdrag varje dag och förmedlar över 1200 jobb per år.

Verksamhetskonsult/ Systemutvecklare till HRM Software

Brinner du för kundnöjdhet och har erfarenhet av utvecklingsarbete och/eller implementationsprojekt? Vill du jobba med IT i en bred roll där du får användning av dina systemkunskaper? Då är detta rätt jobb för dig!

.Net- utvecklare till Bluegarden Växjö

Är du kunnig inom .Net och söker nya utmaningar? Har du kanske nyss tagit examen från utbildning inom området? I så fall har vi din språngbräda till den spännande IT- branschen här! Till Bluegarden, ett företag i Visma, söker vi just nu en utvecklare i .Net

Webbutvecklare till HL Design

Till HL Design söker vi nu en Webbutvecklare med goda kunskaper inom JavaScript. Vill du ha ett kreativt arbete där du får vara med och skapa moderna webblösningar? Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö.

Vi erbjuder dig en plats i HL- teamet där engagemang för webblösningar står i fokus. Tillsammans skapar vi sedan år 2004 webblösningar till företag och organisationer inriktat mot hemsidor, e-handel och intranät samt tillhörande tjänster. Vi välkomnar dina tankar och idéer för att alltid ligga i framkant för nyaste teknikerna och smartaste lösningarna.

Byggprojektering, gruppchef till WSP Växjö

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Våra uppdrag är mycket varierande och vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete. Verksamheten du kommer ingå i omfattar K-projektering för hus-, industri- och stomprojekt, utredningar och skadebesiktningar. WSP Byggprojektering erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Byggnadsteknik.

Systemvetare till implementationsprojekt

Brinner du för kundnöjdhet och har utbildning inom systemvetenskap? Vill du jobba med IT i en bred roll där du får användning av dina systemkunskaper? Då är detta rätt jobb för dig! Som Verksamhetskonsult/ Systemutvecklare inom Lön/HR kommer du att arbeta med implementation av systemlösningar hos kunder. Arbetet bedrivs kundnära och innebär att via förståelse för kundens verksamhet omforma behov till effektiva lösningar genom utvecklings och förbättringsarbete.

Spelutvecklare, C++

Som programmerare brinner du för C++ och har några års arbetslivserfarenhet, eller har du skapat en bra programmeringsgrund från en universitetsutbildning. Du har ett kreativt sinne, är initiativtagande med stort fokus på möjligheter och resultat.

QA Engineer / Testare

Vill du jobba i ett Växjöbaserat företag som levererar mjukvara i världsklass? Har du erfarenhet/ utbildning inom testning? Brinner du för problemlösning och vill vidare i din karriär? Då är det här tjänsten för dig!

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.