Maxkompetens startade 2003 och har kontor på tio orter i Sverige. Varje dag har vi ca 350 konsulter ute på uppdrag och vi tror att den med bäst kunskap om arbetsmarknaden och omvärlden kommer lyckas bäst när matchningen av kandidater och tjänster hela tiden blir allt viktigare.
Vår kompetens inom bemanning och rekrytering är fördelade inom teknik, IT och industri. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och hyrköp – vilket är en blandning av bemanning och rekrytering.
Maxkompetens har ca 350 konsulter ute på uppdrag varje dag och förmedlar över 1200 jobb per år.

TeamLead .Net till Växjöföretag

Vill du vara med och utveckla system inom Gamingbranchen? Är du en programmerare med sinne för användarvänlighet? Då har vi ett utvecklande och spännande jobb för dig! Om du väljer att jobba inom Gaming finns det stora möjligheter till en mycket framgångsrik och ovanligt spännande karriär i en internationell miljö.

C++ utecklare

IGT kommer att erbjuda dig ett stimulerande programmeringsarbete i en nyskapande miljö där du som anställd kommer att kunna påverka struktur och arbetssätt. IGT är verksamma inom spelbranschen och söker dig som brinner för skapande av nya program, spel eller mobila applikationer. IGT är ett företag med stora karriärmöjligheter. Läs gärna mer på IGT.com

Java-utvecklare

Har du erfarenhet av Java-utveckling och är sugen på att ta dig an en ny utmaning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu till vår kund i centrala Växjö dig som vill jobba med utveckling med fokus på backend men gärna vill satsa på att bli fullstackutvecklare. Du kommer arbeta tillsammans i ett mindre utvecklingsteam på en av företagets avdelningar tillsammans med kompetenta kollegor. Hos vår kund i har du goda förutsättningar att växa både på ett personligt och yrkesmässigt plan.

Vår kund erbjuder ett dynamiskt och utmanande arbete i en flexibel och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att arbeta med intressant teknik och spännande projekt. Vår kund värdesätter att du skall ha balans mellan fritid och arbete och att du brinner för utveckling. Som medarbetare hos vår kund kommer du vara en värdefull medlem i deras högteknologiska team.

JavaScript-utvecklare

Vi söker nu till vår kund i centrala Växjö dig som vill jobba med utveckling med fokus på frontend. Vi söker dig som har ett brinnande intresse i frontend men som vill utöka dina kunskaper i fullstack. Du kommer arbeta i ett spännande team på en av företagets avdelningar tillsammans med kompetenta kollegor. Brinner du för att ta dig an nya utmaningar och vill växa både på ett personligt och yrkesmässigt plan? Då har vi tjänsten för dig!

Företaget erbjuder ett dynamiskt och utmanande arbete i en flexibel och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att arbeta med intressant teknik och spännande projekt. Vår kund värdesätter att du skall ha balans mellan fritid och arbete och att du ska älska utveckling lika mycket som vi gör. Som medarbetare hos vår kund kommer du vara en värdefull medlem i deras högteknologiska team.

Utvecklare; Både Front- och Backend!

Readly behöver nu ytterligare medarbetare till utvecklingsteamet. Du kommer att arbeta med duktiga kollegor i mindre team om 3-5 personer, ha varierande och utmanande arbetsuppgifter inom flera programmeringsspråk. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där ditt intresse för programmering kommer till sin rätt.
Detta är ett rekryteringsuppdrag, du kommer alltså att anställas direkt av Readly.

Sökes: Dig som vill implementera HR-/Lönesystem hos kund

Har du ett brinnande intresse för IT och service? Vill du utveckla ditt tekniska kunnande i en kundnära roll? Kanske du just nu är programmerare och trivs inte riktigt bra med detta utan vill hellre jobba i en kundnära roll? Just nu söker vi en verksamhetskonsult som kommer få in foten på ett av Växjös trevligaste företag. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!
Detta är en direktrekrytering till kund, vilket innebär att du får en anställning direkt på vårt kundföretag.

Verksamhetskonsult / implementeringskonsult till HRM Software i VÄXJÖ

Brinner du för kundnöjdhet och har erfarenhet av utvecklingsarbete och/eller implementationsprojekt? Vill du jobba med IT i en bred roll där du får användning av dina systemkunskaper? Då är detta rätt jobb för dig!

HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/ lönesystem för stora organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning. Innovativt, personligt och tillgängligt – precis som ett HR-/ lönestöd ska vara!

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.