Maxkompetens startade 2003 och har kontor på tio orter i Sverige. Varje dag har vi ca 350 konsulter ute på uppdrag och vi tror att den med bäst kunskap om arbetsmarknaden och omvärlden kommer lyckas bäst när matchningen av kandidater och tjänster hela tiden blir allt viktigare.
Vår kompetens inom bemanning och rekrytering är fördelade inom teknik, IT och industri. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och hyrköp – vilket är en blandning av bemanning och rekrytering.
Maxkompetens har ca 350 konsulter ute på uppdrag varje dag och förmedlar över 1200 jobb per år.

Junior utvecklare till Softwerk

Vill du jobba med utveckling i ett Växjöbaserat företag som levererar mjukvara i världsklass? Tycker du om att få nya utmaningar och samarbeta med andra i team? Då är det här tjänsten för dig!

Utvecklare inom .NET

Brinner du för systemutveckling? På uppdrag åt kund söker vi en driftig .NET-utvecklare med stort intresse för nya lösningar till deras affärsområde för lönesystem.

Senior utvecklare till webbyrå i Växjö

Vill du ha ett kreativt arbete med ansvart för utvecklingen av framtidens CMS?
Vi söker omgående en senior utvecklare till vår kunds verksamhet i Växjö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö.

Teknisk applikationskonsult till Bluegarden

Är du systemvetare eller kanske systemutvecklare? Letar du efter ett jobb med kundkontakt och vill ha en bredare förståelse för produkten? Kanske jobbar du med programmering i dag men vill ta steget mot tekniskt projektledning? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som teknisk applikationskonsult i dag!

IT- Chef till Webbyrå i Växjö

Vill du ha ett kreativt arbete med huvudansvaret för utvecklingen av framtidens CMS?
Vi söker omgående en IT- chef till vår kunds verksamhet i Växjö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Växjö.

C++ Utvecklare till IGT i Växjö

Till IGT i Växjö söker vi omgående efter dig som vill vara med och leverera casinospel i världsklass. Har du erfarenhet av C++ programmering och trivs i en global miljö? Då har vi ditt nästa drömjobb

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.