Nordic E-commerce Group är ett snabbt expanderande företag i Växjö med e-handel som inriktning. I gruppen finns f.n. tre verksamhetsområden; NordicInk som med framgång säljer kontorsmaterial, NordicFeel som på samma sätt säljer skönhetsprodukter på den nordiska marknaden samt ett nystartat bolag, PetsOnline, som säljer tillbehör till smådjur.
Läs mer om bolagen på www.nordicink.se, www.nordicfeel.se samt www.petsonline.se

Video saknas - Hämta bild för företaget och visa här

Webbutvecklare .NET C# till Nordicfeel i Växjö!

Vi söker en Webbutvecklare med passion för såväl webbutveckling som e-handel och som vill vara med och vidareutveckla vår e-handelsplattform. Du har erfarenhet av .NET med fokus på webbutveckling, med goda kunskaper i .NET C# samt inom tekniker och verktyg för webbutveckling. Vi tror även att du har jobbat med integrationer mot CRM eller affärssystem samt e-handelsplattformar såsom EPiServer, Lithium, Sitecore, Umbraco, NopCommerce.

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning och minst två år arbetslivserfarenhet av webutveckling samt goda kunskaper och intresse för moderna webbtekniker. Som webbutecklare kommer du ha kontakt med interna stakeholders och produktägare, vilket ställer krav på din förmåga att kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.