Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT- lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostandseffektiva hyrtjänster i molnet. Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift. Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus. Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig under våra områden.

Servicetekniker/Teknikkonsult Funktions-IT

Arbetet som Servicetekniker/teknikkonsult innefattar en variation av följande uppgifter:
Installation, service och leverans av utrustning till våra storkunder Ljungby Kommun och Region Kronoberg. Konfiguration och utbyte av utrustning ute hos våra Funktions IT kunder.

Verksamhetskonsult

Vi söker dig som vill arbeta med att utveckla våra kunder med fokus på Microsoft O365 och alla dess komponenter.
Arbetet består i att i nära samarbete med våra kunder anpassa produkterna i Microsoft’s portfölj så att det gör våra kunder effektivare, i t ex SharePoint, Teams, Onedrive och PowerApps.

Medarbetare till vår Utvecklingsavdelning

Vi har idag en Utvecklingsavdelning bestående av 7 personer som arbetar med att utveckla våra kunders system så att de ska få en effektivare och enklare IT miljö. Våra kunders uppdrag och utmaningar till oss ökar ständigt så vi behöver utöka avdelningen med ett antal medarbetare.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.