Sigma Technology består av drygt 600 duktiga ingenjörer och experter inom produktinformation, inbyggda system och mjukvarudesign på 13 orter i Sverige och 5 länder globalt. Vi har passion för teknik och information samtidigt som vi har roligt på jobbet tillsammans. På Sigma Technology får våra konsulter möjligheter till variation, kontinuerlig utveckling och delta i olika spännande aktiviteter som hjälper de utvecklas och bidra till en bättre omvärld. Vi sätter kompetens i fokus och samlar talanger från hela världen – våra kollegor kommer från 25 länder. Sigma Technology är en del av Sigma Group som har cirka 3 600 anställda och ett nätverk av partners i 12 länder. Vid vårt kontor i Växjö är vi för närvarande 30 konsulter och söker kontinuerligt efter fler. Välkommen att höra av dig.

Ansökan: http://profiler.sigmatechnology.se/
Mer information https://sigmatechnology.se/

Information Engineer / Technical Writer

Du kommer in i en värld av spännande och utvecklande uppdrag hos oss där du får arbeta hos de framgångsrika företagen i regionen. Vid din sida har du Sigma Technology som är kända för att göra bra jobb hos våra kunder och som stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Javautvecklare i Växjö

Du som brinner för mjukvaruutveckling med avancerade system där miljön är i teknikens framkant kommer att trivas på Sigma Technology. Att arbeta agilt, planera och organisera ditt arbete är en självklarhet.
Som person är du prestigelös, handlingskraftig och har god kommunikationsförmåga. Du är en engagerad person som har social kompetens och strävar ständigt efter förbättring samt är lyhörd och ödmjuk.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.