Sigma är en ledande leverantör av tjänster inom IT, Management och Informationslogistik. Med nordiska kunder som bas levererar vi på en internationell marknad och fokuserar på funktionella åtaganden. Sigma är noterat på Stockholmsbörsen och har cirka 1500 medarbetare i nio länder.

Konstruktör och produktutvecklare med erfarenhet

Är du vår nästa medarbetare inom produktutveckling och konstruktion? Vi har högtryck och behöver bli fler! Vi söker dig som är engagerad, nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik och produktutveckling. För att lyckas i din roll ser vi gärna att du har ett stort engagemang och motiveras av att arbeta självständigt och i team, är lyhörd för kundens/projektets behov och snabbt kan anpassa dig till olika företagskulturer. Att du är socialt kompetent och tycker om att knyta nya kontakter ser vi som en självklarhet.

.NET utvecklare

Sigma IT Consulting har flera inhouse-åtaganden där vi själva utvecklar olika produkter åt våra kunder. I rollen som .NET utvecklare kommer du att utveckla tekniska lösningar som möter kundens krav och tekniska plattform. Du kvalitetssäkrar och testar egenutvecklad funktionalitet.

Lösningsarkitekt

Som lösningsarkitekt jobbar du med lösningar inom bl.a .NET, Angular, Episerver, Azure, iOS och Android. Du är med tidigt i uppdrag och ansvarar för att IT-lösningar realiseras i enlighet med krav från kund och deras verksamhet. Du agerar som säljstöd vid försäljning av nya åtagande och säkerställer att vi följer fastslagen arkitektur och design samt att vi får en bra teknisk kvalitet.

Senior frontend-utvecklare

Du arbetar med att utveckla tekniska lösningar som möter kundernas krav och tekniska plattform, kvalitetssäkrar och testar egenutvecklad funktionalitet samt deltar i kompetensaktiviteter. En viktig del av jobbet är att hålla sig à jour med den tekniska utvecklingen och ligga i framkant när det gäller nya lösningar.