Södra arbetar för och med ett ansvarsfullt brukande av skogen. I vår affärsmodell har vi ett hållbarhetsfokus, som genomsyrar vårt sätt att arbeta och tänka. Vi förädlar virket till produkter som är återvinningsbara, förnybara och biologiskt nedbrytbara. Södra ägs av 50 000 sydsvenska skogsägare. Vi har 3 500 anställda och omsätter 17 miljarder kronor.

Junior Utvecklare C#

Du kommer ingå i ett helt nyskapat team där din egen kompetens och fokusområde formar uppbyggnaden av tjänsten. Du kommer att arbeta med tjänsteutveckling i C# och PowerShell i plattformen Zervicepoint i nära samarbete med både kollegor och kunder. Du kommer även att jobba med robotutveckling i plattformen UiPath . ?

Vi erbjuder ett spännande jobb i ett helt nyskapat team (IT Automation & Robotics ) där vi hjälper våra kunder att automatisera delar av eller hela arbetsflöden/processer. Du kommer att få utbildning i de plattformar vi använder ( Zervicepoint och UiPath ). Du kommer här att ha stora chanser att påverka din egen framtid om du har rätt engagemang och driv! ?

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu