Softwerks tjänster och kompetenser är resultatet av över 10 års erfarenhet av industri, forskning och utbildning. Våra utvecklare är experter på Java, Objective C, C/C++, C#, Ruby, Linux/Unix, Windows, Apache, Tomcat, MS SQL, och mer. Nuvarande kunder och projektpartner täcker en rad branscher i och utanför Sverige, t.ex. Eurocontrol (Europeisk organisation), Combitech AB (IT-lösningar, Saab group), Alstom Power Sweden (energiteknik), Artisan Global Media AB (webblösningar).

Fullstackutvecklare till Softwerk.

Softwerk är ett snabbväxande bolag med passion för att utveckla mjukvara/ IT-system. Vi behöver nu ytterligare medarbetare till utvecklingsteamet och söker dig som har ett starkt intresse av programmering och spenderar gärna din fritid på att sätta dig in i nya lösningar och system. Som person är du samarbetsvillig, driven och noggrann, du gillar att få nya utmaningar och kommer gärna med nya idéer.

För denna tjänst krävs det att du har kunskaper i programmering, vi söker såväl dig med några års erfarenhet som nyutexaminerad från datavetenskapligt program eller motsvarande. Meriterande är kunskaper att programmera Java och högskoleutbildning inom datavetenskap. Vilket språk du föredrar är däremot inte det viktigaste då olika språk tillämpas i olika projekt.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.