Video saknas - Hämta bild för företaget och visa här

Junior .Net-utvecklare

Tycker du att koda är det roligaste som finns? Vi på Tieto söker dig som är i början av din karriär och brinner för utveckling. I rollen blir du en del av vårt team och kommer att arbeta tillsammans med erfarna utvecklare som brinner för .NET-ramverket och teknikerna omkring.

Software Architect

I rollen som mjukvaruarkitekt driver och utvecklar du utvecklingsprocesser, tekniska visioner och lösningar hos Tieto Wood & Fibres kunder samt internt inom Tieto. Våra kunder har påbörjat en spännande resa och din uppgift är att stötta dem i utformningen av deras moln- och hybridstrategier.

Full-stack Developer

Som utvecklare blir du en del i ett av våra utvecklingsteam, som arbetar i nära samarbete med kunden och är ansvariga för att förvalta och vidareutveckla system som stödjer kundens affärsprocesser. Våra kunder arbetar med molnbaserade lösningar, modern teknik, har ett agilt arbetssätt som ofta har inslag av Continuous Delivery och DevOps. De har påbörjat en spännande resa och du kommer delta i att implementera deras moln- och hybridstrategier.