Växjö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner med 84 000 invånare och den fjärde största tillväxtregionen i Sverige. Här finns ett starkt entreprenörsklimat och ett växande universitet. Växjö kommun har utnämnts till Europas grönaste stad och satsar på hållbar utveckling inom många områden, t ex byggande och energiområdet. Växjö kommun erbjuder bra anställningsvillkor och utvecklingsmöjligheter i en kreativ miljö.
IT-enheten med 40 anställda ansvarar för drift, utveckling, underhåll och support av kommunens gemensamma IT-miljö. Idag finns 9000 datorarbetsplatser och drygt 300 Windows-servrar.

Senior IT-tekniker till Servicedesk

IT-enhetens Servicedesk söker nu seniora It-tekniker som ska ingå i vårt Backoffice-team. Vill du tillsammans med oss bilda IT-enhetens ryggrad med att djupgående lösa ärenden och arbeta med problemhantering inom vår standardiserade datorarbetsplats. Vill du ingå i en IT-organisation med höga ambitioner och en strävan att alltid bli lite bättre. Då kan det vara dig vi söker!

Systemtekniker

Till vår driftsida söker vi nu seniora systemtekniker inom verksamhetssystem och infrastruktur. Du kommer att arbeta i vår gruppering IT – operations som ansvarar för vidmakthållandet av infrastruktur, system, nätverk, leveranssystem, klient, säkerhet, identitet och applikationsdrift.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.