Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 320 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Lead Developer C#.NET

Visma is looking for a skilled and self-driven Lead Developer C#.NET. As Lead Developer it’s in your responsibility to ensure quality and performance by codreviews and hosting design review sessions. We believe it’s important that you have good communication skills and can lead both developers, product owners and managers  to reach our common goals.

You have a relevant education or experience working as developer and experience from working with C#, ASP.NET MVC. If you have experience from HTML, CSS and JavaScript is a plus, but not a requirement. You also have knowledge about the environment we work in – Visual Studio (C#), WebApi and MS SQL (Entity Framework), and TDD, design patterns and modern programming practices.

Visma Spcs söker kreativ utvecklare

Vi vill komplettera ett av våra framgångsrika utvecklingsteam med ytterligare en erfaren utvecklare. Som utvecklare på Visma Spcs jobbar du i en agil miljö, du är med från början till slut och samarbetar med andra produktägare och utvecklare. Du är en lagspelare som är öppen för nya idéer och har förmågan att tänka långsiktigt samt kunna omsätta idéerna till attraktiva koncept.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom system- eller datavetenskap eller motsvarande erfarenhet samt att du arbetat några år med relaterade arbetsuppgifter.  Kanske har du även erfarenhet av utveckling av ekonomisystem.

 

Infrastructure Engineer till Visma Online.

Vi söker nu en Infrastructure Engineer till vårt plattformsteam Visma Online. I rollen som Infrastructure Engineer stöttar du det övriga teamet i infrastrukturarbetet. Vi tror att du har erfarenhet av utvecklingsarbete eller IT-drift och att dina främsta styrkor är en god problemlösningsförmåga i kombination med kvalitetstänk och noggrannhet. Det är mediterande om du har erfarenhet av Microsoft Azure. Med engelska som vårt koncernspråk är det viktigt att du behärskar språket både i tal och skrift.

Webbanalytiker med digitalt affärsmannaskap

Vi söker en datadriven webbanalytiker som utan problem kan inta en teknisk roll med fokus på implementering, rapportering och analys. Du har ett stort tekniskt intresse med god koll på vad som händer inom området, samt erfarenhet av att analysera och följa utfall på både organisk och köpt trafik, var för sig och samspelet mellan dem. Du kan på ett lättförståeligt sätt tydliggöra effekten av kampanjer i realtid, omvandla affärsmål till digitala mål, sätta KPI:er och välja ut relevant data att följa.

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av Google Analytics och andra analyssystem. Du har vana av att sätta upp attributionsmodeller för att mäta effekt på organisk trafik samt Google-, SoMe-, native- och displayannonsering. Kanske har du även skapat dashboards i Google Data Studio.

Lösningsarkitekt till Visma Online i Växjö.

Vismas plattformar går in i en ny spännande fas för att stötta vårt snabbt växande ekosystem av produkter för småföretagare i flera länder. I detta arbete behöver vi stärka upp vårt team ytterligare. I rollen som lösningsarkitekt driver och utvecklar du utvecklingsprocesser, tekniska visioner och lösningar. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av utvecklingsarbete och ett intresse för ny teknik som gör att du strävar efter att utveckla produkter av hög kvalité där man sätter användaren i centrum. Dina främsta styrkor är en god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk och noggrannhet. Med engelska som vårt koncernspråk är det viktigt att du behärskar det engelska språket i såväl tal som skrift.

Kreativa Front-end-skills till vårt webbteam sökes.

Är du lite härligt tekniknördig och samtidigt kreativ så är detta tjänsten för dig! Vi söker en kreativ och passionerad person som brinner för webb, användarupplevelse och design. Tjänsten kräver stora krav på självständighet, förmåga och intresse att ta sig an kluriga lösningar. Du kommer vara en del i framtagandet av nya webbsidor – från mockup till färdig lösning.

För just denna tjänst letar vi efter dig som har erfarenhet av frontend-utveckling (HTML, CSS) och som har jobbat några år med detta. Det är meriterande om du:

  • Klöks när teckensnittet Comic Sans används

  • Har erfarenhet av bildhantering i Adobe-suiten (Photoshop el. liknande)

  • Har du erfarenhet av att skapa interaktivt innehåll vore det häftigt (JavaScript eller liknande)

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.