Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 320 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

C#.NET webbutvecklare

Vi letar efter webbutvecklare till ett nytt team som kommer att utveckla smidiga lösningar för vårt ekonomisystem Visma eEkonomi. Dina främsta personliga egenskaper är  en god problemlösningsförmåga i kombination med säkerhetstänk och noggrannhet. Du är proaktiv och ligger gärna steget före likaså har du en nyfikenhet och brinner för att se möjligheter med ny teknik och förmågan att omvandla det till kundvärde. Vi ser gärna att du ha ett par års erfarenheter av utveckling men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som har passion och vilja att utvecklas.

Vi letar efter dig som har kompetens inom;

– C# .Ne, WebApi, RES, HTML5

– CSS samt JavaScript, MS Azure – WebApps

– Cloud Services, Azure SQL (Entity Framework),

– Du gillar att leverera kod med hög kvalite och TDD (Test Driven Development) är en livsstil för dig

Product Owner till ett nytt team

Som Product Owner i Visma Ekonomi har du ansvar för att de funktioner som utvecklas motsvarar och överträffar marknadens förväntningar.  Vi letar efter dig som har förmåga att tänka långsiktigt och ser till att produkten är bästa lösningen för våra kunder. Du gillar att  bygga relationer och lyssnar gärna på nya idéer från kunder och stakeholders. Du är också en lagspelare och inspirerande problemlösare för övriga teamet samt har en vilja att lära om produkten. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig bra i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har tidigare arbetat på en IT/utvecklingsavdelning med att omsätta verksamhetens krav till user stories och prioritering av backlog. Du har också jobbat i agila projekt och känner till grunderna i Scrum och Kanban. Som Product Owner är det bra med en god teknisk förmåga men det är inget krav. Vi tror mycket på människors egna vilja och driv, ser därför att rätt inställning och passion för att utvecklas är en av de viktigaste egenskaper vi letar efter.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.