Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 320 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Vill du arbeta rådgivande och hjälpa våra redovisningsbyråer till succé?

Våra program för redovisningsbranschen är enkla att använda. Men det händer att våra kunder då och då behöver lite extra hjälp. Därför har vi en nyckelgrupp på vår avdelning Customer Success som erbjuder våra byråer en tillgänglig och högkvalitativ support.

Vi vill erbjuda Sveriges redovisningsbyråer den absolut bästa rådgivningen. Därför behöver vi nu bli fler härliga medarbetare, utöver de stjärnor som vi redan har.

Vilka möjligheter innebär jobbet som rådgivare? Du kommer dagligen att ha kontakt med avancerade användare av våra program. Främst via kanalerna chatt och telefon.

Service Center-konsult inom ledande HRM-system

I rollen som Service Center Konsult kommer du att arbeta med support åt kunder och kollegor inom systemet HR-plus.Du kommer självständigt och tillsammans med dina kollegor erbjuda support samt kompetensutveckling inom systemet. Du kommer hantera inkommande ärenden där du utreder och löser majoriteten. I rollen jobbar du regelbundet med felsökning både i de interna miljöerna och med hjälp av uppkoppling mot kundernas miljöer. Du kommer jobba med avancerad felsökning i bland annat relationsdatabaser.

Vi söker rådgivare till Customer Success

Vem är du? På vilket sätt är du grym? Berätta! Kanske är du vår nästa stjärna! Drömmer du om att göra skillnad för någon som har svåra eller kanske rent av tråkiga arbetsuppgifter. Du vill ställa alla de rätta frågorna och sedan skapa lösningar som får både dig och kunden att gapa av förvåning och lycka.

 

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.