Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Affärsiden är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

Systemutvecklare, Analytics

I en ny satsning skapar Fortnox ett självorganiserande team som fokuserar på ett av sina viktigaste områden, Analytics. Detta är en unik möjlighet att använda din passion för att utveckla, påverka och förändra en av de mest centrala verksamhetsområdena på Fortnox.

Du kommer,  tillsammans med dina kollegor, att arbeta i en modern teknikstack. Allt från React och Redux i frontend till RxJava i backend. Vår mikrotjänstarkitektur bygger på Docker och Kubernetes.

Vad kommer du att arbeta med?
Skapa och vidareutveckla ett centralt datalager som hålls kontinuerligt uppdaterad från flera datakällor, både internt i företaget och externt från utomstående partners
Bygga lösningar för att kunna leverera data till stakeholders i organisationen

Vad behöver du för att lyckas?
Nyfikenhet, motivation och en vilja att ta dig an utmaningar och lösa problem
Drivkraft. Vi vill att du själv tar för dig och bidrar till den bästa lösningen för våra behov
Ett brinnande intresse för programmering och bred erfarenhet av systemutveckling
Kommunikativ förmåga. Du kommer samarbeta med många men även kunna ta beslut utifrån verksamhetens behov
Analytisk förmåga och erfarenhet av hur data hanteras och visualiseras (i QlikView eller liknande verktyg) är meriterande

Systemutvecklare

Som systemutvecklare på Fortnox arbetar du med andra utvecklare, produktägare och testare som brinner för att utveckla innovativa lösningar. Du kommer att arbeta i ett mindre team som tar ett stort ansvar för lösningens utformning. Du kommer att utveckla i hela stacken, vi jobbar agilt och vi tror på självorganiserande team.

Vi jobbar med moderna tekniker, allt från React och Backbone i frontend till RxJava i backend. Vår mikrotjänstarkitektur bygger på Docker och Kubernetes.

Du kommer att sitta i nya fräscha lokaler i vårt eget Fortnoxhus.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.