Kontorschef Kvadrat

Är du bevandrad inom mjukvarubranschen och har ett stort nätverk i Växjö med omnejd? Är du en driven och social person med entreprenörsanda, sälj och ett stort engagemang för människor? Då kan du vara rätt person för uppdraget på Kvadrat!

Kvadrat är ett konsultföretag med motiverade spetskonsulter. De verkar som kompetens- och resursförstärkning i kundernas företag och erbjuder tjänster inom management, IT och IoT.

Nu söker vi en person som kan starta upp, driva och utveckla Kvadrats verksamhet i Växjö. Din huvuduppgift blir att knyta till dig rätt konsulter och kunder, marknadsföra Kvadrat och självklart skapa en god lönsamhet. Tanken är att du, om allt faller väl ut, tar över som VD med möjlighet till delägande inom en snar framtid. Vi tror att du har ett stort lokalt nätverk, gärna kunskap inom mjukvaruutveckling, har eller har haft en ledande roll i ett konsultföretag, kanske också någon gång drivit eget företag. Du är utåtriktad och älskar att träffa och utveckla människor.

Låter det spännande? Kontakta Hanna Walleij på Head Consulting som ansvarar för denna rekrytering. Du når henne på 0725-134700 eller hanna@headconsulting.se

 

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.