Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 320 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

C#.NET-utvecklare

Som webbutvecklare på Visma Spcs jobbar du i en agil miljö och är med i processen från början till slut. Du samarbetar dagligen med  produktägare, kravställare och UX-designers. Vi ser gärna att du ha ett par års erfarenheter av utveckling men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som har passion och vilja att utvecklas. Du gillar att kommunicera, vara proaktiv och har god problemlösningsförmåga.

Det är bra om du har kompetens inom bl.a. C#.NET, HTML5, CSS och JavaScript.

Utvecklare åt Sveriges största företag

Tycker du om att engagera dig i detaljerna i din lönespec? Vill du spela en viktig roll som utvecklare i lönesystem för Sveriges största företag och programmera åt Sveriges största kunder? Då har du och Visma flera saker gemensamt!

Visma Product Development söker nämligen en utvecklare som vill förvalta och utveckla nästa generations HR- och lönesystem.  Du kommer att tillhöra vår produktutvecklingsavdelning där du ingår i ett av våra scrum team.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.