Zenta är en digitaliseringsbyrå som hjälper företag med programmering och är specialister på digitalisering och integration. Vi hjälper till att automatisera flöden, integrera affärssystem och eliminera felkällor på interna processer.

Video saknas - Hämta bild för företaget och visa här

Teknisk projektledare

Zenta arbetar med att accelerera världens digitalisering för att skapa nästa generations digitala verktyg som förenklar och förbättrar människor livskvalité. På Zenta får man arbeta med det man är bra på, implementera förändringar, utvecklas i sin roll och framförallt använda sin kreativitet. Zenta står nu inför en spännande, expansiv fas och söker därför en ny kollega.

Som teknisk projektledare på Zenta får du möjlighet att växa och utvecklas i en företagskultur som uppmuntrar eget initiativ och ansvar och där du ges möjlighet att göra ett stort avtryck i organisationen. Det handlar om att ta utmaningar från A till B, identifiera risker, möjligheter och göra det som krävs för att nå målet. Utmanas och använda teknik som ännu inte finns kommersiellt och hitta nästa generation digitala lösningar och arbetssätt.  Vi ser gärna att du är tekniskt erfaren inom bland annat Microsoft och .NET samt har erfarenhet av att arbeta agilt enligt Scrum-metoden och GITflow. Du har även drivit IT-projekt tidigare inom bland annat webb och integration och har viljan och drivet att skapa nya saker. Som person är du strukturerad, har god kommunikativ förmåga, ett stort inre driv och ett förhållningssätt som skapar trygghet till Zentas kunder.

Projekten som du kommer vidröra innefattar tekniker som: Arduino, Raspberry Pi, Node.js, React, React Native, HTML, CSS, Unity3D, VR, 360-film, Oculus, REST-API, Azure, Gamification, Electron.

Frontend-utvecklare

Zenta  arbetar med att accelerera världens digitalisering för att skapa nästa generations digitala verktyg som förenklar och förbättrar människors livskvalité. På Zenta får man arbeta med det man är bra på, implementera förändringar, utvecklas i sin roll och framförallt använda sin kreativitet. Zenta står nu inför en spännande, expansiv fas och söker därför en ny kollega.

Som Frontend-utvecklare kommer du ha mycket dialog med kunder och ta dig an nya uppdrag. Du kommer bygga- och vidareutveckla Zentas kunders digitala lösningar, men också arbeta strategiskt med Zentas egna produkter. Vi ser att du har kompetens och erfarenhet i HTML, CSS, JavaScript och det är högt meriterande om du tidigare arbetat inom UX-design och förstår användarflöden och informationsarkitektur.

 

Testare

Söker du en utvecklande roll inom testning och vill arbeta på ett bolag där du får möjlighet att förändra och förbättra? 

Zenta arbetar med att accelerera världens digitalisering för att skapa nästa generations digitala verktyg som förenklar och förbättrar människor livskvalité. På Zenta får man arbeta med det man är bra på, implementera förändringar, utvecklas i sin roll och framförallt använda sin kreativitet. Zenta står nu inför en spännande, expansiv fas och söker därför en ny kollega.

Som testare kommer du ansvara för testning av både interna och externa projekt. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet och kompetens av automatiska- och manuella tester i såväl frontend som backend miljöer.

Som person ska du vara drivande och ha ett genuint intresse inom ditt område, viljan att förändra och förbättra och aktivt söka nästa generations testflöden. Vi ser att du kan argumentera för din sak och att du brinner för att utmana både dig själv och andra.

Zenta erbjuder sina medarbetare en kreativ och nyskapande arbetsmiljö där du som testare får ansvaret att ta fram det absolut bästa testflödet i respektive uppdrag.

.NET-utvecklare

Som .NET-utvecklare på Zenta kommer du, tillsammans med dina kollegor, skapa nästa generations digitala verktyg och lösningar. Vi ser att du har kunskap inom och erfarenhet av .NET, C# och MVC med tillhörande ramverk samt kompetens i Microsoft SQL Server. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av att ta dig an komplexa affärslösningar, kunna styra och driva projekt samt ta reda på vilka tekniker som passar för respektive projekt.

Projekten som du kommer vidröra innefattar tekniker som: REST-API, Azure, Gamification, Electron, React, React Native, Arduino, Node.js, Raspberry Pi, HTML, CSS, Unity3D, VR, Oculus, LoRa.

Vi söker dig som är orädd problemlösare och brinner för utveckling, har passion och ett genuint intresse för att arbeta med ny teknik. Är du dessutom nyfiken, engagerad och framåtsträvande ser vi goda möjligheter för dig att trivas i rollen hos Zenta.

Jobba hos oss!

Vi söker ständigt efter nya talanger. Skicka gärna en spontanansökan om vi inte har en aktuell jobbannons ute just nu.